Tuesday, December 8, 2009

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

Saya nk jadi salah seorang yang HIDUP BERANI UNTUK GAGAL. Saya pun nk join jgk contest anjuran Denaihati yang ianjurkan atas sokongan sponsor yang sentiasa bermurah hati iaitu DSGClicks, Berani Gagal Network, One Malaysia Blogshops, Anisha Online Mall dan Saudacare. Saya tahu psal contest ni dari TheWayIThink.

1. Contest mudah sahaja iaitu dipenghujung contest (tarikh penutup akan diumumkan kemudian), blog yang tersenarai di sesawang pencarian google.com menggunakan page the web berdasarkan browser FireFox dengan kata kunci "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" pada ranking 1 - 5 akan memenangi hadiah bernilai RM500 setiap seorang dan pada ranking 6 - 10 akan memenangi hadiah bernilai RM250 setiap seorang.

2. Kepada yang rajin mempromosi contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" akan mendapat hadiah RM10 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih banyaklah hadiahnya.

3. Hadiah bertuah untuk penyertaan ke 10, 25, 50, 75, 100 dan seterusnya setiap gandaan 25 bernilai RM50 mengikut urutan link yang dihantar melalui ruang komen.

Syarat-syarat contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" bleh la korg rujuk kt blog Denaihati.

3 comments:

denaihati said...

TERIMA KASIH JOIN CONTEST. BLOG INI ADALAH PESERTA KE 64.

Aminjohar said...

Salam,
Hi, Everything 4 you :-)

Selamat berkenalan. Tahniah kerana berjaya tuk menceburkan diri berani gagal tuk contest ini. :-)

Selamat berusaha ya. Jika ada kelapangan dapatlah membaca Artikel AJ di

Harap dapatlah bermotivasi dalam diri dan sama-sama memanfaatkan Minda Separa Sedar yang sentiasa lena itu.. Jika ia bangun peh macam2x kejayaan y leh kita capai.

Semoga tahun 2010 adalah tahun yang membawa 1001 success tuk diri dan blog Everything 4 you.

Teruskan usaha dan selamat berjaya. :-)

denaihati said...

Denaihati telah berpindah ke rumah baru @ denaihati.com